Găsiţi un reprezentant local

Ce trebuie să știți despre diferite tipuri de cuptoare și cum să le alegeți corect.

14.6.2023

Cuptoarele Hansa se disting prin calitatea înaltă a gătitului datorită utilizării tehnologiilor și materialelor avansate. Acestea asigură o distribuție uniformă a căldurii, ceea ce contribuie la gătirea uniformă. De asemenea, datorită utilizării termoregulatoarelor moderne, cuptoarele Hansa asigură menținerea exactă a temperaturii setate în interiorul camerei, ceea ce este deosebit de important atunci când coaceți deserturi și pâine.

Multe modele de cuptoare Hansa au diverse funcții care vă permit să extindeți posibilitățile de gătit. De exemplu, funcția de convecție asigură o distribuție uniformă a aerului cald în interiorul camerei, ceea ce vă permite să obțineți o mai bună calitate și uniformitate a gătitului.

Un alt avantaj al unor modele de cuptoare Hansa este prezența unei funcții de autocurățare. Astfel cuptoarele sunt echipate cu programe speciale care simplifică cât mai mult procesul de curățare după utilizare. Acest lucru poate fi foarte convenabil și economisește timp și efort la curățarea bucătăriei.

În general, cuptoarele Hansa oferă o gamă largă de modele cu funcționalități diferite, ceea ce vă permite să alegeți un dulap care să răspundă nevoilor și preferințelor individuale ale fiecărui client.