Găsiţi un reprezentant local

O MARCĂ ECOLOGICĂ

Contribuţia noastră substanţială la protecţia mediului se concretizează prin producţia de aparate electrocasnice care sunt etichetate aproape exclusiv cu clasele de eficienţă energetică A, A+ sau superioare. Specialiştii tehnicieni din laboratoarele companiei lucrează în permanenţă la dezvoltarea de noi metode de eficientizare a gamei noastre de frigidere, congelatoare, cuptoare, plite, aragazuri şi alte aparate încorporabile şi independente, nu doar în scopul sporirii gradului de protecţie a mediului, dar şi pentru reducerea sumelor de plată de pe facturile dumneavoastră de energie electrică. În fabricile noastre, utilizăm tehnologii de ultimă generaţie pentru a asigura caracterul ecologic al proceselor de producţie şi testare, putând astfel să ne mândrim cu reducerea considerabilă a consumului de apă şi de energie, precum şi cu limitarea cantităţii de deşeuri şi ape uzate rezultate.
Situarea sediului nostru din Polonia în vecinătatea pădurilor unice în lume Puszcza Notecka constituie pentru companie o atenţionare permanentă privind efectele majore pe care le pot avea activităţile noastre asupra mediului înconjurător. De aceea, cu ani în urmă, am implementat o politică pro-ecologică, care a culminat cu introducerea Sistemului de management de mediu conform standardului ISO 14001. În prezent, acesta constituie un element important al sistemului de management integrat. Compania este membră a Fundaţiei europene pentru managementul calităţii (EFQM).
Un alt aspect important specific activităţilor din cadrul companiei Amica îl constituie instruirea ecologică de care beneficiază angajaţii noştri, ceea ce garantează implementarea consecventă a politicilor noastre de mediu, precum şi îndeplinirea sarcinilor planificate şi atingerea obiectivelor.
Prin implementarea permanentă a politicii pro-ecologice, Amica se aliniază pe deplin tuturor prevederilor legislaţiei de mediu din cadrul Uniunii Europene. Suntem selectivi în ceea ce priveşte materialele de fabricaţie, optând doar pentru cele care nu conţin substanţe nocive şi care pot fi reciclate sau reutilizate. De asemenea, achiziţia materiilor prime se realizează numai de la furnizori care respectă principii similare cu ale noastre.