Găsiţi un reprezentant local

Maşini premium de spălat vase

Maşinile de spălat vase Hansa spală silenţios şi eficient vasele, în timp ce dumneavoastră vă relaxaţi cu prietenii şi cu familia după o zi lungă. Cu o capacitate îmbunătăţită, o funcţie de pornire temporizată şi un program expres, ne-am gândit la toate pentru a aduce un plus de confort în viaţa dumneavoastră.

smart-solutions

AFLAŢI MAI MULT

 • Funcţionare silenţioasă

  Maşinile noastre de spălat vase sunt concepute în mod inteligent, funcţionând la un nivel de zgomot redus, pentru a nu tulbura liniştea familiei. Atât de silenţioase, încât nici nu le simţiţi prezenţa.

 • Clasa de energie a++

  Maşinile de spălat Hansa reprezintă cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică: A++. Aceasta presupune un consum mai mic de energie pe tot parcursul anului, ceea ce echivalează cu facturi mai mici la energie şi, implicit, reducerea cheltuielilor.

 • PORNIRE TEMPORIZATĂ

  Pornirea temporizată permite programarea prealabilă a pornirii maşinii de spălat, în funcţie de necesităţile dumneavoastră.

 • Program 60 expres

  Timpul este preţios, iar oamenii au o viaţă încărcată. Programul nostru 60 Expres ştie acest lucru. Vasele sunt prespălate, clătite şi uscate: toate aceste operaţii fiind efectuate la 60 de grade C, în numai 60 de minute!

Sugestii de prezentare”