Găsiţi un reprezentant local

Gustaţi viitorul

Mai inteligente, mai rapide şi mai eficiente sub aspect energetic decât plitele tradiţionale.

smart-solutions

AFLAŢI MAI MULT

 • Funcţie de punte

  Funcţie de punte intuitivă. Funcţia de recunoaştere automată a vasului de gătit vă permite să alegeţi două zone de gătit şi să le transformaţi într-o singură zonă mare, ideală pentru gătitul cu oale mai mari sau profesionale. Pentru o utilizare mai sigură şi mai versatilă în bucătărie.

 • FUNCŢIE STOP'N GO

  Funcţia deosebit de practică Stop'n Go acţionează ca o pauză, oprind plita şi, acelaşi timp, memorând setările. Printr-o simplă apăsare a senzorului, plita va reporni şi va relua toate setările de dinainte de pauză.

 • Economie

  Plitele cu inducţie sunt cu până la 30% mai eficiente decât plitele electrice tradiţionale. Tehnologia cu inducţie permite recunoaşterea dimensiunii vasului de gătit şi reglarea corespunzătoare a puterii, reducând pierderile de căldură şi energie.

 • Siguranţă

  Plita cu inducţie necesită intrarea în contact cu o oală din inox sau fier. Odată ce are loc contactul, un curent electromagnetic traversează oala şi generează energie sub formă de vibraţii, creând căldură. Rezultatul este încălzirea oalei cu alimentele pentru gătit, plita rămânând, în acelaşi timp, rece.

Sugestii de prezentare”