Găsiţi un reprezentant local

Menţinere la rece

Aparatele de refrigerare Hansa sunt adevărate centre de gestionare a alimentelor, dispunând de un mod de control intuitiv. Managementul inteligent al temperaturii, capacitatea ridicată şi materialul antibacterian permit depozitarea alimentelor în condiţii optime, acestea păstrându-şi astfel gustul, mirosul şi valoarea nutritivă.

smart-solutions

AFLAŢI MAI MULT

 • Clasa de energie a++

  Aparatele frigorifice Hansa reprezintă cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică: A++. Aceasta înseamnă un consum mai mic de energie pe tot parcursul anului, ceea ce echivalează cu facturi mai mici la energie şi, implicit, reducerea cheltuielilor.

 • O utilizare mai bună a spaţiului

  Am optimizat spaţiul de depozitare din combinele noastre frigorifice. O dispunere mai bună a spaţiului din interior, fără o ocupare mai mare a spaţiului din exterior. Puteţi depozita mai multe alimente, fără a compromite valorosul spaţiu din bucătăria dumneavoastră.

 • Sistem antibacterian

  Pereţii interiori ai aparatelor sunt căptuşiţi cu material antibacterian care contribuie la prelungirea duratei de păstrare a alimentelor proaspete şi îngheţate. De asemenea, sistemul previne apariţia mucegaiului, a bacteriilor, a microorganismelor şi a mirosurilor neplăcute, păstrând un aspect plăcut şi un miros de proaspăt în interiorul frigiderului.

 • Uşi reversibile

  Toate aparatele frigorifice Hansa prezintă uşi uşor de inversat, care vă permit să schimbaţi direcţia de deschidere a acestora, în funcţie de configuraţia bucătăriei dumneavoastră.

 • No frost (fără gheaţă)

  Sistemul de circulare a aerului de răcire Hansa asigură o temperatură optimă şi constantă în timp ce elimină excesul de umiditate, ceea ce vă scuteşte de obositoarea activitate de dezgheţare manuală.

 • Suport pentru sticlele de vin

  Una dintre marile plăceri ale vieţii! Suportul pentru sticlele de vin permite depozitarea lejeră a preţiosului dumneavoastră vin sau a sticlelor mari de băuturi răcoritoare, fără a ocupa spaţiul necesar pentru cumpărăturile săptămânale.

Sugestii de prezentare”