Găsiţi un reprezentant local

Avantajele pornirii rapide

Funcţia de pornire rapidă vă permite să treceţi imediat la treabă. Programatorul modern vă va permite să reglaţi ciclul corespunzător de dezgheţare, încălzire şi grill. Datorită designului special al interiorului cuptorului cu microunde, microundele pătrund în fiecare preparat.

smart-solutions

AFLAŢI MAI MULT

 • Sistem multiunde

  Un sistem special de „propagare a microundelor” asigură încălzirea perfect uniformă a alimentelor, fiind, de asemenea, denumit undă de emisii spaţiale

 • Grill combinat

  Încălzirea combinată permite prepararea alimentelor cu ajutorul grillului şi microundelor. Aceasta asigură o temperatură precisă pentru încălzirea preparatelor şi obţinerea unei cruste crocante a alimentelor.

 • Preparare în mai multe etape

  Posibilitatea de a prepara de la zero alimentele şi de a le transforma în preparate complexe. Puteţi regla cu uşurinţă o secvenţă de cicluri consecutive ale cuptorului. De acum înainte, prepararea zilnică a alimentelor va fi uşoară şi distractivă!

 • Încălzire inteligentă

  Cuptoarele cu microunde Hansa sunt prevăzute cu o funcţie practică de reducere a duratei de încălzire şi de decongelare a alimentelor, păstrând totodată aspectul sănătos şi gustul optim al acestora. Acum preparatele decongelate sunt apetisante şi sănătoase.

Sugestii de prezentare”