Găsiţi un reprezentant local

Eleganţă practică

Cuptoarele cu microunde de la Hansa vă permit să deţineţi controlul deplin asupra preparării alimentelor. Datorită funcţiei electronice de direcţionare, puteţi alege într-o manieră transparentă nivelul de energie şi modul de funcţionare a aparatului. Funcţia eficientă de decongelare va regla în mod autonom timpul necesar, în funcţie de greutatea şi tipul de produs.

smart-solutions

AFLAŢI MAI MULT

 • Nivel de putere

  Nivelul de putere al cuptorului cu microunde poate fi reglat în funcţie de preferinţele persoanei care doreşte să pregătească mâncarea şi de timpul avut la dispoziţie. Pe lângă nivelurile maxim, mediu, minim şi nivelul de menţinere la cald, este disponibilă, de asemenea, funcţia de dezgheţare, care este foarte utilă pentru economisirea de timp.

 • Grill combinat

  Încălzirea combinată permite prepararea alimentelor cu ajutorul grillului şi microundelor. Aceasta asigură o temperatură precisă pentru încălzirea preparatelor şi obţinerea unei cruste crocante a alimentelor.

 • Placă rotativă şi grill

  Fiecare cuptor cu microunde este prevăzut cu o placă rotativă şi un grill special, astfel încât să puteţi încălzi sau găti uniform orice preparat.

 • Sistem multiunde

  Un sistem special de „propagare a microundelor” asigură încălzirea perfect uniformă a alimentelor, fiind, de asemenea, denumit undă de emisii spaţiale

 • Dezgheţare eficientă

  Temporizatorul pentru dezgheţare împiedică înmulţirea bacteriilor. Acest lucru se datorează intervalului mai scurt de dezgheţare comparativ cu metodele tradiţionale.

 • Comandă electronică

  Avantajul principal al acestei soluţii îl reprezintă reglarea exactă. Graţie comenzii electronice, timpul de funcţionare poate fi reglat cu precizie.

Sugestii de prezentare”