Găsiţi un reprezentant local

Te-ai săturat de acumularea de gheață pe pereții congelatorului și frigiderului?

06.12.2023

Frigiderele încorporabile Hansa au o serie de caracteristici excelente care îl fac un dispozitiv convenabil și eficient pentru depozitarea alimentelor. Să ne uităm la câteva caracteristici cheie care fac frigiderele Hansa mai atractive

Sistem No Frost: aceasta este o soluție excelentă împotriva formării gheții în congelator și frigider. Distribuția uniformă a aerului rece previne formarea înghețului pe pereți, ceea ce asigură o utilizare mai eficientă a spațiului și simplifică îngrijirea dispozitivului.

Cool Balance: acest program oferă o temperatură stabilă în frigider, chiar și atunci când este deschis. Acest lucru nu este convenabil numai atunci când căutați produse, ci și reduce consumul de energie, ceea ce este important pentru utilizarea economică a resurselor.

Economisirea energiei: menționarea economisirii energiei subliniază abordarea responsabilă a Hansa față de aspectele de mediu. Acest lucru poate fi atractiv pentru consumatorii care caută soluții eficiente din punct de vedere energetic.

Practicitate și design: Frigiderele Hansa nu sunt doar funcționale, ci și atractive. Pe lângă caracteristicile lor tehnice, frigiderele combină un design elegant care poate adăuga frumusețe bucătăriei tale.

Astfel de caracteristici vor face viața cu frigiderele Hansa mai confortabilă și vă vor economisi timp și resurse.