Găsiţi un reprezentant local

Hota ar trebui să vă îndeplinească toate aşteptările!

25.9.2023

Hote telescopice Hansa sunt o soluție inovatoare pentru bucătărie, care asigură îndepărtarea eficientă a mirosurilor și vaporilor în timpul gătitului.

Una dintre principalele probleme este lipsa unui spațiu suficient pentru instalarea hotei. Modelele tradiționale ocupă mult spațiu și pot fi inestetice. Aici capota telescopică vine la salvare.

Acest sistem inovator vă permite să ascundeți hota în interiorul dulapului superior de bucătărie, eliberând spațiu valoros de suprafață. Când nu este utilizat, se ascunde cu ușurință sub dulap, păstrând curățenia și minimalismul designului bucătăriei tale.

Hote telescopice Hansa sunt, de asemenea, foarte eficiente în îndepărtarea mirosurilor și vaporilor. Sunt echipate cu ventilatoare și filtre puternice care purifică eficient aerul de mirosurile neplăcute ale alimentelor și vă scapă bucătăria de umiditate excesivă.

În plus, hota telescopică are diferite moduri de funcționare și viteze de ventilație, ceea ce vă permite să o personalizați în funcție de nevoile dvs. individuale de gătit. Puteți alege un mod mai intens pentru a elimina mirosurile puternice sau un mod mai silențios pentru utilizarea de zi cu zi.