Găsiţi un reprezentant local

Cât de des faceți curățenia generală a asistentului de bucătărie?

23.11.2023

Indiferent dacă aveți o plită cu gaz Hansa sau o plită cu inducție, curățarea și întreținerea regulată sunt cheia pentru a o menține în stare bună de funcționare. Curățarea aragazului nu ar trebui să fie o sarcină dificilă. Începeți prin a îndepărta grătarele și capacele arzătorului și clătiți-le bine cu apă caldă cu săpun. Pentru a îndepărta petele încăpățânate sau acumulările de grăsime, puteți utiliza un produs de curățare non-abraziv special conceput pentru plite.

În ceea ce privește cuptorul în sine, asigurați-vă că s-a răcit înainte de a începe procesul de curățare. Ștergeți lichidul vărsat sau firimiturile cu o cârpă umedă sau un burete. Dacă există pete coapte, puteți utiliza curățătorul cuptorului urmând instrucțiunile din manual.

Nu uitați să acordați atenție și butoanelor și butoanelor de control. Ștergeți-le cu o cârpă umedă și evitați pătrunderea lichidului în panou.

Întreținerea regulată este, de asemenea, importantă pentru a vă menține aragazul în stare excelentă. Verificați dacă există conexiuni slabe sau semne de uzură care pot necesita atenție profesională. Urmând acești pași simpli, veți putea menține aspectul excelent și funcționarea corectă a cuptorului dvs. pentru mulți ani de acum înainte!

Orice tehnică pe care ați ales-o va funcționa mult timp și eficient dacă o cumpărați de la Hansa.