Găsiţi un reprezentant local

Eficienţă şi estetică

Hotele Hansa se integrează perfect în bucătărie. Filtre moderne, iluminatul sau telecomanda: iată doar câteva dintre soluţiile inteligente. Însă, cea mai importantă este eficienţa de absorbţie.

smart-solutions

AFLAŢI MAI MULT

 • Nivel de zgomot redus

  Majoritatea hotelor sunt foarte silenţioase, de la prima treaptă de viteză până la cea mai puternică, nivelul de zgomot fiind chiar sub 37 dB. În prezent, emisiile sonore ale dispozitivului aflat în funcţiune nu sunt deranjante, chiar dacă bucătăria comunică cu camera de zi.

 • ILUMINARE CU LED-URI

  Sistemul de iluminare cu LED-URI, cu unghi larg, extrem de modern, conferă un plus de eleganţă aparatului şi creează o atmosferă aparte în bucătărie.

 • Telecomandă

  Hotele din linia Integra dotate cu telecomandă permit controlul de la distanţă al streşinii. În plus, datorită comenzilor cu senzori, curăţarea panoului de comandă este foarte simplă.

 • Senzor de miros

  Sistemul inteligent de absorbţie declanşează automat hota şi sistemul de purificare a aerului, fără a fi necesară intervenţia utilizatorului. Aparatul reglează automat intensitatea şi durata, în funcţie de situaţia curentă din bucătărie.

Sugestii de prezentare”