Găsiţi un reprezentant local

Eleganţă şi rafinament

Aparatele frigorifice de la Hansa sunt concepute pentru depozitarea produselor alimentare într-un mod sigur, igienic şi elegant.

smart-solutions

AFLAŢI MAI MULT

 • Clasa de energie a++

  Aparatele frigorifice Hansa reprezintă cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică: A++. Aceasta înseamnă un consum mai mic de energie pe tot parcursul anului, ceea ce echivalează cu facturi mai mici la energie şi, implicit, reducerea cheltuielilor.

 • iluminat cu LED

  Mai strălucitoare şi mai albă decât lumina tradiţională. LED-urile consumă mai puţin curent electric, ceea ce este benefic pentru mediul înconjurător, dar şi pentru buzunarul dumneavoastră!

 • No frost (fără gheaţă)

  Sistemul de circulare a aerului de răcire Hansa asigură o temperatură optimă şi constantă în timp ce elimină excesul de umiditate, ceea ce vă scuteşte de obositoarea activitate de dezgheţare manuală.

 • Uşi reversibile

  Toate aparatele frigorifice Hansa prezintă uşi uşor de inversat, care vă permit să schimbaţi direcţia de deschidere a acestora, în funcţie de configuraţia bucătăriei dumneavoastră.

 • Sistem antibacterian

  Pereţii interiori ai aparatelor sunt căptuşiţi cu material antibacterian care contribuie la prelungirea duratei de păstrare a alimentelor proaspete şi îngheţate. De asemenea, sistemul previne apariţia mucegaiului, a bacteriilor, a microorganismelor şi a mirosurilor neplăcute, păstrând un aspect plăcut şi un miros de proaspăt în interiorul frigiderului.

 • Funcţionare silenţioasă

  Toate aparatele frigorifice Hansa funcţionează la un nivel de zgomot redus, pentru a nu tulbura liniştea familiei. Sunt atât de silenţioase, încât nici nu le simţiţi prezenţa

 • Superîngheţare

  Datorită acestei funcţii, este posibilă răcirea rapidă a unei cantităţi mari de produse. Veţi aprecia această soluţie mai ales vara când vă întoarceţi acasă cu multe cumpărături.

Sugestii de prezentare”