Producerea
Căutare avansată
Info online
(+373 22) 27-17-94

Amica International GmbH oferă clienţilor săi o gamă largă de aparate de uz casnic de calitate înaltă sub marca Hansa, cu un design exclusiv şi tehnologii  unice.
 
Produsele  HANSA sunt realizate in cele mai moderne fabrici din Europa cu  cele mai înalte standarde de calitate,  ceea ce este confirmat de certificatele ISO 9001 si ISO 14001.
Conform testarilor certificarea produselor este oferita de catre, GS (Geprufte Sicherheit),SEM (Elektromagnetische Vertraglichkeit), VDE CE şi alte organizaţii.
Ne-am specializat în electrocasnice de  peste 50 de ani  iar Produsele noastre le puteti gasi pe piata a  peste 40 de ţări din întreaga lume.

In 1921 a fost fondata prima fabrica , iar din anii '60 ne-am  lansat cu  producţia plitelor de gătit. In prezent, capacitatea anuală a fabricii  este de 750.000 de unitati, inclusiv:plite electrice si cu gaz, precum şi cuptoare incorporabile.   Peste1.500 unitati pe zi produce si fabrica de tehnica incorporabila printre care suprafete de gatit elecrice , cu gaz , dar si unele din cele mai populare pe piata ,cu suprafata de  ceramica,si cu programator electronic.
Uzina pentru producerea  frigiderelor si-a inceput activitatea  mai mult de 10 ani în urmă.Congelatoarele frigiderele simple dar si cele incorporabile sunt  fabricate aici din anul  1996 capacitatea anuală a productiei constituind - 450 000 unitati.

Cea mai recenta si moderna fabrica  este  acea  pentru producerea  maşinilor de spălat care  a fost deschisa în anul 2000.Fabrica este complet automatizata iar capacitatea anuală constituie 275.000 de unităţi.

http://www.youtube.com/watch?v=RWyU-AXfznw&feature=player_embedded
Copyright © 2013 Hansa Moldova DQTeam