Parteneri
Căutare avansată
Info online
(+373 22) 27-17-94

DespreSchott Ceran

Brand-ul SCHOTT Ceran ® este o marcă înregistrată de Schott AG, din 1962 Din 1971, Schott produce şi comercializează în întreaga lume diverse  aparate de uz casnic de bucatarie cu placă de  ceramică.Pentru moment ,Schott AG a vandut peste 100 milioane de suprafeţe de gătit, ceea ce le ofera pozitia de lider în industrie. Motoul acestui brand a fost întotdeauna crearea ideilor revoluţionare şi realizarea aplicarea acestor idei  pentru a crea noi standarde in industrie.  Iar filosofia continuă a brandului:niciodata nu incetam sa inventam.
"Tradiţia şi inovaţa  pot fi perfect combinate. Experienta noastra ne permite sa detectam noile tendinte , pentru creearea produselor noi si unice, acestea semnificind pentru clientii nostri nu doar o suprafata de gatit , ci si o idee de servicii complete. Întotdeauna cu un pas înainteaconcurenţei. "


Colaborare Hansa si Schott Ceran.

Compania Hansa,prin intermediul companiei Amica Group şiSchott Ceran sunt parteneri strategici  pe parcursul a 17 ani  in toate petele Europene.  În anii  2009,Schott a produs pentru Hansa peste 3 miliane de suprafete de gatit.
În toţi aceşti ani, Amica, cu toate mărcile şi Shott sunt parteneri  de inovatie în proiectarea,productiei de utilizare.
Realizarea în comun a produselor şi funcţionalitatea lor este o sarcină importantă pentru ambii parteneri, ceea constituie o contribuţie semnificativă pentru dezvoltarea afacerii lor.

Beneficiile produselor Hansa Schott Ceran

Relaţia strânsă dintre cele două branduri pot crea solutii unice si exclusive pentru bucatarie,pentru respectarae aşteptărilor consumatorilor şi nu in ultimul rind obiceiurile lor culinare.
Companiile in comun au creeat  suprafata  de gatit din sticlă-ceramică, care nu conţine arsenic şi antimoniu, atât de des utilizat în fabricarea acestor tipuri de suprafete. Consumatorii cărora le pasă de mediul înconjurător,cu siguranta pot alege  produsele Hansa,care nu reprezinta nici un pericol  pentru tot ceea ce ne inconjoara. 

Copyright © 2013 Hansa Moldova DQTeam