FAQ
Căutare avansată
Info online
(+373 22) 27-17-94
Hote

-Mi-as dori sa achizitionez o hota marca Hansa, dar exista o problma, nu am posibilitatae sa o conectez la sistemul de ventelatie.As putea folosio ca pe o hota circulara?

- Toate hotele Hansa pot fi folosite drept de flux sau prin simplu sistem de circulatie.Suficient este  sa instalati  în mod corespunzător evacuarea aerului. Acesta este unelement care redirecţionează zăbrele de  aer  sau grila prin care aerul este trimis înapoi în bucătărie.

-Pot spala filtrele din aluminiu  ,de grăsime  în maşina de spălat vase?

-Din păcate, filtrele de aluminiu nu  pot fi spălate în maşina de spălat vase, deoarece acestea  isi pot schimba culoarea. Acestea ar trebui spălate în chiuvetă, cu  apă abia calda , cu un burete si detergent ( lichid de vase).

-Hota - debit sau de circulatie? Planific sa cumpar o hota  aş vrea să ştiu ce este diferenţa  dintre un  dispozitiv cu un flux  sau de circulaţie . Care este mai eficient şi mai recomandat?

-Este recomandata  montarea hotei  ca fiind prin  flux (toate evaporarile sun orientate spre exterior). Hota ar trebui să fie conectata  ca una de  circulatie ( este nevoie de instala un filtru de carbon suplimentar), numai dacă nu se poate conecta la sistemul de ventilaţie al clădirii.


Sobe, cuptoare, plite

-Am  procurat de la dvs plina incorporabila sunt foarte multumit de ea. Totul a fost bine până atunci, până când un vas  a lovit plita si a fost t deteriorata. Pot  sa schimb plita de gatit , sau  deja ar trebui să  o cumper  întreaga piesă, împreună cu elementele de încălzire?

-Desigur, puteţi înlocui plita (rama de sticlă cu crampoane). Cu toate acestea, ar trebui să contactaţi un centru de service autorizat.


- In timpul gatitului din spate  plitei ieste  aburi. Aceasta este un fenomen normal?

, Da acest fenomen este normal , deoarece vaporii se evapora  intermediul coşului de fum,  ieşirea caruia  este situata în partea din spate.

Masini de spalat
-Aş dori să ştiu dacă  pprogramatorul din maşina de spălat "Hansa"  ar putea primi daune daca  sete intors  în direcţia greşită în care producătorul recomandă, şi dacă mânerul este rotit în spălare, sau ca în cazul meu - să fie stabilită?

Minerul  din  maşini de spălat rufe "Hansa" poate fi rotit în ambele direcţii.

Ce inseamna eroarea E01 su cum poate fi ea  reparata?

-Această eroare indică faptul că uşa nu este  bine închisa într-o maşină de spălat.
Pentru a rezolva această eroare, eliminaţi cauza originii sale (în acest caz,  a închide uşa masinei  de spalat), si sterge memoria  prin apăsarea «Start». Acest lucru înseamnă că, dacă maşina de spălat semnalează o eroare pentru a rula este nevoie de a  elimina cauza erorii.
În cazul  maşinei de spălat cu  diode fără  ecran, dar având   funcţii suplimentare, se va semnala  D4 ( eroare va fi semnalata prin lumina de LED-uri diferite, pe lângă funcţiile de butoane suplimentare, ceea ce înseamnă luminarea  D1 top, D2 - al doilea din partea de sus, D3 - în al treilea din partea de sus, şi D4 - lampa indicatoare ).
Mai jos este un tabel cu cele mai frecvente erori , apariţia carora  pot fi cauzate nu de defectare a dispozitivului, dar  şi  de condiţiile  neregulate de operare.

Eroare pe ecran Eroare pe diodele de temperatura Eroare pe diodele de functii Aactiune
E 01 T95 T60 D4 Este corect inchisa usa?
Inchidem si deschidem usa.
E 02 T95 T0 D2  Verificam daca este deschisa apa. Scoateţi furtunul de apă şi verificaţi filtru . Verificaţi dacă furtunul de deturnarea  apei este la o înălţime adecvată (0.5-1 m).
E 03 T95 T30 D2 D3 Verificaţi dacă filtrul este curat şi nu îndoit .
E 05 T95 T60 T0 D2 D4 Verificam daca este deschisa apa. Scoateţi furtunul de apă şi verificaţi filtru . Verificaţi dacă furtunul de deturnarea  apei este la o înălţime adecvată (0.5-1 m).
E 06 T95 T60 T30 D2 D3 D4 Verificaţi dacă filtrul este curat şi nu îndoit .
E 07 T95 T60 T40 D1 Oare nu au fost curăţat recent, filtrul în maşina de spălat? Dacă da,atunci  probabil, în timpul deschiderii sale de la baza maşinii de spălat  a fost vărsata apă. După deconectarea cablului de alimentare ar trebui să înclinaţi maşina de spălat în sine şi ţineţi apăsat pentru câteva secunde.
E 08 T95 T30 T0 D1 D2 D3 D4 Tensiune necorespunzătoare.
E 09 T60 T40 T0 D1 D3 D4 Detergent nepotrivit sau  ati folosit cantitate prea mare. Masina de spalat a detectat spumă, care nu este o defecţiune.Data viitoare cândspălaţi ar trebui să fie mai mică doza.
- De fiecare dată după ce cauza a erorii ar trebui să fie neutralizata în termen de câteva secunde, apăsato butonul «Start», pentru a şterge eroarea din memorie a maşinii de spălat.

- Ce  este P01 eroare şi cum să o rezolvaţi?
Acest semnal informează că în prezent rulează numărul de program 1, şi selectorul de programe este situat într-o poziţie diferită.
Pentru a corecta "greşeala", trebuie să instalaţi  mânerul pe programul corect.
Există o posibilitate, în funcţie de tipul de maşini de spălat, de la P01 laP12 sau P15.

-Masina de spalat nu  scurge haine le. Aceasta este o problemă?

Cazuri individuale, lipsa de spin nu este o defecţiune.
Masina de spalat «Hansa» are un sistem electronic de cântărire. În cazul maşinii de spălat atunci cind  hainele sunt  prea mici sau  elemente separate,voluminoase  în maşina de spălat se  poate provoca probleme cu greutatea. În acest caz, spinul poate fi omis sau face cu mai puţine viraje.

-In procesul de spălare a hainelori timpul  întârzie. Aceasta este o problemă?
Mici  întârzieri ale timpului  nu este o defecţiune.
În procesul de spălare este concretizat timpul necesar pentru a finaliza programul.
Prin urmare, în funcţie de tensiunea, temperatura, cantitatea de haine, etc, timpul poate creşte sau scădea.

Instalare şi întreţinere

Ce  facem  în caz de eşec?
1. Deconectam aparatul, apa si gazul..
2. Vedem manulalul de utilizare daca e posibil ca pe loc de reparat.
3. Pregatim actele aparatului.
4. Sunaţi la numărul de telefon al  centru de servicii enumerat în documente, sau pesite-ul său web.
5. După reparare trebuie să se  emită un document privind punerea în aplicare a lucrărilor, din care un exemplar este il pastrati.


Conectara plitei
1. Conectarea  aparatelpr cu gaz au dreptul persoanele (firma) care au o licenţă de lucrări pentru a conecta un astfel de echipament.
3. Daca ati  conectat,mesterul  trebuie să verifice ce tip de gaz (sau trunchilichefiate / "balon"), . Dacă aveţi nevoie dorita  setarea a plitei dvs cu gaz
4. După instalare, expertul va ofera  instrucţiuni cu privire la normele de utilizare în condiţii de siguranţă a sobei.

Conectarea  maşini de spălat, maşini de spălat vase, sobe
Cum se instalează produsul?
Vă recomandăm  pentru ca să instalaţi produs sa chemati mesteri  din centrele de servicii autorizate. Pentru a face acest lucru,puteti suna  pe numărul de telefon de pe pagina de garanţie sau  de pe site-ul www.hansa.ru 

Unde este ghidul?
Instrucţiuni de utilizare a produselor sunt incluse cu fiecare produs cu un set comun de documente în momentul achiziţionării  produselor din magazin. Dacă aţi pierdut instrucţiunile,  o puteti avea la dispoziţie în format electronic, prin contactarea info@amica.com.pl.

Frigidere
-Am un frigider congelator "Hansa». După pornirea la  5 grade pe partea din spate a se formeaza  îngheţ. Oare acest lucru înseamnă că funcţionează corect?

-Dupa pornirea frigider într-un program arbitrar, în timp ce lucrează la momentul decompresor  pe partea din spate a frigiderului se formeaza  inghet, ceea ce înseamnă o operaţiune normală de frigider. - După ce compresorul se opreşte îngheţul pe partea din spate se a transforma în picături deapa. Acesta este ciclul de eliminarea automată de îngheţ în frigider. Din descrierea de mai sus rezultă că frigiderul  lucreaza în mod corespunzător.

-Ce inseaman functia „vacanta” in frigiderele „Hansa”
Funcţia de "vacanta" a fost creata în scopul de a reduce consumul de energie şi să ne salveze de la aerul urat mirositoar, care de multe ori apare atunci când dispozitivul este dezactivat pentru o perioadă mai lungă de timp. 

Ce este clasa climatica  SN?
Clima-frigider din clasa SN înseamnă  ca un frigider este  conceput pentru a funcţiona la temperaturi ambiante de la +10 ° C la 32 ° C. O clasă de N - pentru temperaturi ambiante de la +16 ° C la 32 ° C.

-In tim ce functioneaza frigiderul ,paralel se mai produce si galagie, este un defect?
-Acest lucru este sunetul normal de trecere prin sistemul de răcire cu agent frigorific.Este, de asemenea, sunet audibile ca trosnituri asociate cu extinderea sau reducerea de componente ale dispozitivului,ceea ce  nu înseamnă prezenta  daunelor la frigider.

Este posibila schimbarea directiilor de deschiderea uselor la frigiderele „Hansa”?

-Desigur, este posibil. Informaţii detaliate despre schimbarea direcţiei de deschidere a uşilor este conţinută în manual.

Copyright © 2013 Hansa Moldova DQTeam